newsflash

Laatste update 01.08.2020
(1e publicatie: 21.05.2011)

S & B Zeehengelclub Seawitch vzw

Contact Seawitch

Contactadres
Jean Geerts, voorzitter
Walemstraat, 175
2860 Sint Katelijne Waver (bij Mechelen)
tel: 15-20 26 10
GSM: 0473 46 19 14

Bankrekening Seaw.
IBAN code:
BE43 3200 2456 3201
BIC: BBRUBEBB

Ondernemingsnr.
424 790 417

ZESDAAGS KMI
WEERBERICHT KUST :

naar de Archieflijst onderaan het BCSA-BA NIEUWS

Naar Palmares Beker van België vanaf 1973 onderaan
Naar Palmares Beker van de Vlaamse Gemeenschap vanaf 1987

           

Zeehengelclub Kingfisher-Blankenberge
domineert de 42e Beker van België

BvB 2014, Kingfishers spannen de kroon

De Kingfishers (met als basis Blankenberge) spanden de kroon in de Beker van België. Ook hier letterlijk uitgebeeld want bij Koningvissers (vertaald) hoort nu eenmaal een gouden kroon. Wat een prestatie zeg... 5 boot-eersten, je moet het toch maar doen hoor !!! Moesten jullie ze niet meer herkennen, vlnr: Stefan Ruys, Stefaantje Vandenherrewege, Jan Aspeslag, Franky Van Acker en teamkapitein Jackie Gevaert. (Foto van Jean Geerts bewerkt door Paul Phlips)


Dinsdag 11 november 2014 werd op WO1-wapenstilstand-herinneringsdag vanuit de RYCO in Oostende de 42e beker van België vervist. De vier eerste clubs uit de Beker van de Vlaamse Gemeenschap 2014; de Egleghemse Zeevissers, Kingfisher Blankenberge, De Kapelse Zagers en Telstar Ekeren zouden het opnemen tegen twee Waalse clubs;  Pêche & Mer Ans en Dauphin Bleu Mer. Op elke boot viste één teamlid van elke club. Voor niet-ingewijden: Het totaal gewicht van hun vijven bepaalde de uitslag, dus de bootuitslagen werden ook nu niet in mekaar geschoven zoals dit op andere wedstrijden meestal het geval is. De beker van België is in de eerste plaats een teamtreffen en accenten op individuele prestaties vallen buiten dit verslag, zij staan trouwens ook niet in de uitslag vermeld.
Afvaart Marie Lisa op 11.11.14 Beker van BelgiëAl vroeg in de morgen werd er samengekomen in de RYCO te Oostende. Na de klassieke briefing van wedstrijdorganisator Ronny De Ranter en na het aanduiden van de bootcommissarissen konden we er aan beginnen. De clubs beslisten zelf op welke boten hun leden gingen vissen. Dat de weermakers het eigenlijk allemaal wel zo goed zouden weten, zetten we ook nu weer enkele vraagtekens bij... een ZO-6 werd er zelfs aangekondigd maar de windwijzer boven in het clublokaal van de RYCO gaf een ZO-4, dus het zou nog net gaan. Eens buiten stond er weliswaar een stevige wind, echter veel minder dan verwacht en met golfjes van niet meer dan 30 cm (op Windfinder-website lazen we 1,2 meters).  Af en toe kwam zelfs een zonnetje loeren, dus wat moet een visser nog meer willen zeg ?? Juist... VIS !!

Voor die proberen aan zijn graat te zitten werd er gekozen om de Stroombank op te zoeken niet zo heel ver uit de kust. En daar stond de vis wel degelijk op het appel, want van zodra dat tappen, leeglopers en stokmossels tegen de bodem smakten, werden al gelijk de eerste aanbeten opgetekend. Helaas waren het de ondermaatse wijtingen die voor veel topeind-gerammel zorgden en moest het geluk aan je zijde staan om er een maatse tussenuit te halen. Scharren deden ook hun best om aan de vereiste minimum maat te geraken en ook hier diende velen de maatlat te passeren alvorens in de wedstrijd zakken te verdwijnen.

Vijfdradige meunFlinke botten, hier en daar een juist-de-maat gulletje en meerdere vijfdradige meuntjes lieten zich als bijvangst noteren. (Vijfdradige meuntjes, -zie foto hiernaast- eigenaardig hoe weinig vissers eigenlijk weten over welke visjes het precies gaat want die beestjes kregen de meest uiteenlopende benamingen vorige dinsdag. Voor meer hierover best effe Newsflash op deze website raadplegen of klik gewoonweg op de foto hierboven en daarna via het pijltje bovenaan links om terug te keren naar deze pagina).

Er werd de ganse dag gedurende de 3 periodes door goed vis gevangen.  Op het moment van de 2e periode was bakboord beter, omdat we door de wind schuin over de ankertouw werden geduwd.  Periode 3 gaf zeker ook nog vis, daaraan geen gebrek.  Kunst was natuurlijk om de kleine wijting van uw lijn te houden en scharren te vangen.  Dit lukte best, zonder al te veel parels en bijvangers te gebruiken. De Herne-Bay spreader functioneerde nu ook behoorlijk. De laatste periode stond er wel wat stroom en op sommige boten lieten de vangsten het meer en meer afweten.

Op de Shadow werd de meeste vis gevangen, 341 stuks goed 65,180 kg in totaal. Eenje van de Kingfisher haalde er zelfs 17,3 kg boven... met 97 maatse vissen kwam die aan de weeg en 4,5 kg meer dan de beste EZV-er. De Ocean was goed voor 58,690 kg en 305 vissen. Hierop weer een Kingfisher die de plak zwaaide met 13,480 kg en 72 vissen bijna 2 kg meer dan de eerste Kapelse Zager. De Dolfijn rapporteerde 56,92 kg en 292 vissen, heel veel verschil dus niet maar ... weeral een Kingfisher hier primus met 13,210 kg en 69 stuks. Boot-tweede werd een Kapelse Zager. Op de Lotte werd er 52,030 kg geland met 264 vissen. Ook hier geen spectaculaire verschillen, alleen... weer een Kingfisher aan de top. Als boot-tweede noteerden we iemand van Dauphin Bleu Mer. Tenslotte was de Zeerob de minst succesvolle boot. Zou dit dan toch aan de ouderdom van de schipper kunnen liggen? Er werden daar op die boot toch nog 264 vissen bovengehaald goed voor 52,03 kg. Wie was daar boot-eerste? Natuurlijk de vijfde Kingfisher... Ditmaal was het iemand van EZV die het onderspit moest delven.

 

And the winner is ...

Een tekeningetje hoeven we er niet bij te maken want met een winnaar op elke boot was Zeehengelclub Kingfisher-Blankenberge ongenaakbaar de beste dinsdag. Zij sloegen er het best in om scharren te vangen i.p.v. kleine wijting.  We kunnen er ook niet naast kijken want tevens zijn zij momenteel de sterkste club van ’t land!  En temeer, ze hebben de afgelopen weken veel tijd samen doorgebracht -b.v. op het WK Clubs in Portugal- wat altijd goed is om in de winning mood te komen.  Naar het schijnt hebben zij ook vorige zaterdag en zondag samen getraind met de boot van Jackie.  En dat weegt allemaal door aan de eindmeet hé... Kortom, Kingfisher was superieur !!! Proficiat en dus goud voor Jackie, Franky, Jan, Stefan en Stefaantje.

De volledige en alleszeggende uitslag vinden jullie onder de fotogalerij van de andere clubs. Het Palmares werd aangepast en volgt aansluitend.


Nations CUP 2015 in Duitsland
Badge DMV

Kingfisher als winnende club van de Beker van België 2014 mag uit haar leden het team samenstellen dat naar de 45e Nations Cup 2015 gaat, een tweedaags meerlanden-treffen dat tijdens de Hemelvaart-verlofperiode van 14 tot 17 mei 2015 zal vervist worden in Fehmarn, een eilandje in de Oostzee vlak voor Heiligenhafen en waar er op drift zal gevist worden. Een organisatie van het Deutscher Meeresangler Verband (het Duitse Verbond van Zeehengelaars) waar traditiegetrouw naast België, Duitsland, Luxemburg en Nederland nu ook Oostenrijk, Zwitserland gaan deelnemen. Misschien doet Polen ook mee... wie weet? Tegen de Kerst aan werd ons vanuit Duitsland meer informatie beloofd en dan maken we meteen ook de begeleidende BCSA-BA kapitein bekend.

Nota: als reactie op dit verslag, zonet (dd 14.11, 17 uur) een berichtje uit Holland binnengekregen van Wil Franken, meldende dat de Duitsers deze Nations Cup gaan organiseren van 18 tot 21 juni 2015 (wedstrijdvissen op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni). Dus hogervermelde data tijdens de Hemelvaart-verlofperiode vervallen.
Hierdoor zal de reservedatum voor het kvB voorzien voor zondag 21 juni wegvallen en dient er hiervoor een nieuwe gezocht te worden. (Theo Verkennis zal deze tijdig bekend maken)

 

Wisselbeker en nabeschouwingen

De teller van de wisselbeker staat nu op twee voor de Kingfisher-mannen. Op één volgen de Egleghemse Zeevissers, EFSA-Belgium, De Gulle, Sodipa, en de Zeewolven. Als een club die beker 3 x wint mag zij die trofee definitief behouden, dus dit is heel dicht nabij voor de winnaars van dit jaar.
RYCO clubhuis, bvB 2014Met dank aan Danny Maes, VVBZ-bootmanager van Oostende, voor de organisatie van de boten, aan Ronny De Ranter en Theo Verkennis voor de wedstrijdleiding, uitmaak en prijsuitdeling, aan de schippers en bootcommissarissen van dienst en tenslotte ook aan al de deelnemers voor hun Fair-Play voor, tijdens en na de wedstrijd. Er werd evenveel aandacht besteed aan het winnende team als voor hen die als laatste team over de eindmeet kwamen, merkte iemand tevreden op. Trouwens het ging er echt gezellig aan toe tijdens de prijsuitdeling in het clublokaal van de RYCO en er hing een toffe sfeer tussen onze Vlaamse en Waalse clubs. Het was er echt nagenieten hoor! Een betere locatie voor dergelijke ceremonie is moeilijk te vinden in de andere havens.

Bekers en de overige deelnemende clubs

Bekers BvB 2014  
BvB 2014, EZV 2e
Er waren bekers voorzien voor elke club Deze voor de drie eersten werden
geschonken door de FFBPM, de Waalse vleugel van de BSCA-BA. Achteraan de wisselbeker die men 3 x moet winnen teneinde hem definitief te mogen behouden. Dit jaar heeft Kingfisher (het vroegere Tubertini) die voor de 2e maal gewonnen... en volgend jaar ???
E.Z.V., de Egleghemse zeevissers werd tweede. Vlnr: Stefan Dehaen, Eddy Van Camp, Werner Van den Bogaert, Erik Knuyt en Ronny Cleymans

   
BvB 2014, De Zagers 3e BvB 2014, Pêche et Mer Ans
K.Z.D.Z, De Kapelse Zeehengelclub
De Zagers
werd derde. Vlnr: Eddy Janssens, Marcel Coreman, Albert De Waele, Charles Rammelaere en Theo Maes
P.M.A., Pêche et Mer Ans werd 4e. Vlnr: Michaël Buffat, Claude Jamart, Francis Laurent, Marc Delva en Joseph Royen

   
BvB 2014, Dauphin Bleu Mer 5e BvB 2014, Telstar Ekeren 6e
D.B.M., Dauphin Bleu Mer werd 5e. Vlrnr: Pascal Michaux, Domnique Chevron, Eric Pigeolet, Phlippe Lebon en Stefaan Evrard
V.T.E., Telstar Ekeren werd 6e. Vlnr:
Stef Soetewey, Tiny Kouters, Piet Benoey, Sven Hermans en Frank Lambrechts
Fotograaf van dienst: Jean Geerts


De uitslagen van de 42e Beker van België

Plaats Club Dolfijn
Ocean
Shadow
Zeerob
Lotte

Totalen

GOUD
KINGFISHER
BLANKENBERGE
13,210
13,480
17,300
10,940
10,350
65,280
69
72
97
55
53
346
ZILVER
EGLEGHEMSE
ZEEVISSERS
9,950
8,810
12,810
9,530
9,340
50,440
49
45
66
50
47
257
BRONS
DE KAPELSE
ZAGERS
9,970
11,590
8,040
7,730
7,170
44,500
54
60
37
42
36
231
4
PÊCHE & MER ANS
8,140
8,140
11,100
6,160
8,430
41,970
42
42
57
33
40
214
5
DAUPHIN BLEU MER
6,840
6,730
10,270
8,430
9,440
41,710
37
37
55
43
49
221
6
TELSTAR
EKEREN
8,810
9,940
5,660
6,390
7,300
38,100
41
49
29
35
39
143
Totale vangst
282 kg
Gemid./visser
9,400 kg
voor
1462 vissen
Gemid./visser
48 stuks
Gemiddelde gewicht per vis
0,193 kg

bekers

 

 


Palmares Beker van België
sinds 1973


BvB Jaar
1. GOUD
2. ZILVER
3. BRONS
42e
2014
K.F.B
Kingfisher Blankenberge
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
41e
2013
Z.W.B.
Zeewolven Brasschaat
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
G.Z.D.
Gentse Zeeduivels
40e
2012
Z.T.B.
Tubertini Beernem
G.Z.D.
Gentse Zeeduivels
Z.W.B.
Zeewolven Brasschaat
39e
2011
S.Z.H.C.
Sodipa Zeeh. Antwerpen
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers

R.F.Z.
Robby Fish Wommelgem
38e
2010
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
P.M.A.
Pêche et Mer Ans
37e
2009
E.F.S.A.
EFSA Belgium
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
36e
2008
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
E.F.S.A.
EFSA Belgium
Z.T.B.
Tubertini Beernem
35e
2007
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
P.M.A.
Pêche et Mer Ans
34e
2006
Z.T.B.
Tubertini Beernem
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
E.F.S.A.
EFSA Belgium
33e
2005
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
V.T.E.
Telstar Ekeren
Z.V.K.B.
Kaart Brasschaat
32e
2004
Z.T.B.
Tubertini Beernem
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
31e
2003
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
Z.T.B.
Tubertini Beernem
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
30e
2002
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
A2000
Amicales 2000 Wavre
29e
2001
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
S.V.S.
Safirvissers Schoten
28e
2000
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
V.T.E.
Telstar Ekeren
27e
1999
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
V.T.E.
Telstar Ekeren
26e
1998
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
N.F.C.
Newport Fishing Club
25e
1997
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

E.C.B.
Espadon Club van België
V.V.D.
Vrije Vissers Diepenbeek
24e
1996
E.C.B.
Espadon Club van België
W.Z.K.
Wilrijkse Zeeheng. Club

V.V.D.
Vrije Vissers Diepenbeek
23e
1995
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
P.M.A.
Pêche et Mer Ans
C.M.
Centrale Mer Bruxelles
22e
1994
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
W.Z.K.
Wilrijkse Zeeheng. Club
N.F.C.
Newport Fishing Club
21e
1993
Z.D.
Zeeduivels Schoten

E.C.B.
Espadon Club van België
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

20e 1992 K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

W.Z.K.
Wilrijkse Zeeh. Club

O.S.F.C.
Orca Sea Fishing Club
Grimbergen
19e
1991
E.C.B.
Espadon Club van België
L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

18e
1990
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club

B.Z.C.
Borgerhoutse Zeehengel Club
17e
1989
L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club

D.B.M.
Dauphin Bleu Mer Brux.

16e
1988
C.M.
Centrale Mer Bruxelles

N.V.Z.
Natuurvrienden Zeev.
Willebroek
B.Z.C.
Borgerhoutse
Zeehengel Club
15e
1987
G.A.
Goliat Ath

B.Z.C.
Borgerhoutse Zeeh.Club

E.C.B.
Espadon Club van België
14e
1986
V.K.B.
Kaart Brasschaat

L.Z.H.
LImburgse Zeeheng.Club
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeehengel Club
13e
1985
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeeh.Club
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club
12e
1984
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

L.V.
Loze Vissertje Antwerpen
V.K.B
Kaart Brasschaat

11e
1983
L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeeh.Club

W.Z.K.
Wilrijkse Zeehengel
Club
10e
1982
C.M.
Centrale Mer Bruxelles

K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

G.M.S.
General Motors Antwerp
9e
1981
W.Z.K.
Wilrijkse Zeeheng. Club
V.K.B
Kaart Brasschaat
C.M.
Centrale Mer Bruxelles
8e
1980
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club
D.M.G. De
Morgenstond Gooreind
W.S.V.
Wilsele Sportvissers
7e
1979
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club
W.S.V.
Wilsele Sportvissers
C.M.
Centrale Mer Bruxelles
6e
1978
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club

L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
E.C.B.
Espadon Club van België
5e
1977
L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club

L.V.
Loze Vissertje Antwerpen
4e
1976
W.Z.K.
Wilrijkse Zeeheng. Club

L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
E.C.B.
Espadon Club van België
3e
1975
E.C.B.
Espadon Club van België
A.Z.C.
Antwerpse Zeecentrale

A.B.V.
Anglo Belge Antwerpen

2e
1974
C.M.
Centrale Mer Bruxelles
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeeh.Club
A.B.V.
Anglo Belge Antwerpen
1e
1973
E.C.B.
Espadon Club van België
A.Z.C.
Antwerpse Zeecentrale

L.V.
Loze Vissertje Antwerpen

top


Uitslag Beker van de Vlaamse Gemeenschap 2014,
vervist op zaterdag 29 maart vanuit Blankenberge.

Pl.
Club
D1
D2
D3
D4
D5
Totalen
Goud
De Egleghemse Zeevissers
19
4
30
10
9
72
Zilver
Kingsfishers Blankenberge
17
16
38
8
1
80
Brons
De Zagers Kapellen
18
25
23
47
2
115
4
Telstar Ekeren
35
5
33
39
21
133
5
Sodipa Antwerpen
6
15
3
49
61
134
6
Zeewolven Brasschaat
34
31
7
12
52
136
7
Robby Fish Wommelgem
32
13
40
28
29
142
8
Leeuwlantvissers Deurne
20
50
37
36
42
185
9
Gentse Zeeduivels
27
48
24
43
51
193
10
EFSA Belgium
65
22
64
11
57
219
11
Kontichse Sportvissers
60
14
41
62
55
232
12
Kastelse Zeevissers
63
45
26
53
59
246
13
De Gulle Blankenberge
54
46
56
44
58
258

De Egleghemsz Zeevissers, winnaars van de Bkeer van de Vlaamse Gemeenschap 2014

De eerste 4 clubs gaan naar de Beker van België 2014 die plaats zal vinden op dinsdag 11 november vanuit de RYCO in Oostende (Reservedata: zondagen 30.11 en 7.12, deze laatste onder voorbehoud dat de 3-daagse dan vervist is)

Voor het verslag van de Beker van de Vlaamse Gemeenschap zelf dient een andere bron geraadpleegd te worden. Theo meldde ons wel dat er in totaal 1251 vissen ter weging aangeboden werden, goed voor 365 kg of gemiddeld 19 vissen voor 5,6 kg de man.
Hieronder volgt de update van het palmares van deze beker.

Logo VVBZ klein

 

Palmares Beker van de Vlaamse Gemeenschap sinds 1987Wapperende Vlaamse vlag
Vl.B Jaar
1. GOUD
2. ZILVER
3. BRONS
28e
2014 E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers

K.F.B.
Kingfishers
Blankenberge
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

27e
2013
G.Z.D.
Gentse Zeeduivels

Z.W.B.
Zeewolven Brasschaat

L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
26e
2012
E.F.S.A.
EFSA Belgium

G.Z.D.
Gentse Zeeduivels

Z.T.B.
Tubertini Beernem

25e
2011
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers

R.F.Z.
Robby Fish Wommelgem
S.Z.H.C.
Sodipa Zeeh. Antwerpen
24e
2010
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers

V.T.E.
Telstar Ekeren

23e
2009
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers

E.F.S.A.
EFSA Belgium

K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

22e
2008
Z.T.B.
Tubertini Beernem

E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers

E.F.S.A.
EFSA Belgium

21e
2007
K.Z.V.
Kastelse Zeevissers

Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

20e
2006
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers

E.F.S.A.
EFSA Belgium

Z.T.B.
Tubertini Beernem

19e
2005
V.T.E.
Telstar Ekeren

Z.V.K.B.
Z.V. Kaart Brasschaat

Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

18e
2004
Z.T.B.
Tubertini Beernem

E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers

K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

17e
2003
Z.T.B.
Tubertini Beernem

Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

16e
2002
N.F.C.
Newport Fishing Club

Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

15e
2001
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
S.V.S.
Safirvissers Schoten
14e
2000
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

V.T.E.
Telstar Ekeren

13e
1999
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

V.T.E.
Telstar Ekeren

E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
12e
1998
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

N.F.C.
Newport Fishing Club

11e
1997
E.C.B.
Espadon Club van België
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

V.V.D.
Vrije Vissers Diepenbeek
10e
1996
E.C.B.
Espadon Club van België
V.V.D.
Vrije Vissers Diepenbeek
W.Z.K.
Wilrijkse Zeehengel Club
9e
1995
N.F.C.
Newport Fishing Club

Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

V.K.B
Kaart Brasschaat

8e
1994
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

W.Z.K.
Wilrijkse Zeehengel Club
N.F.C.
Newport Fishing Club

7e
1993
Z.D.
Zeeduivels Schoten

E.C.B.
Espadon Club van België
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

6e
1992
E.C.B.
Espadon Club van België
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

W.Z.K.
Wilrijkse Zeehengel Club
5e
1991
E.C.B.
Espadon Club van België
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
4e
1990
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club

Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

B.Z.C.
Borgerhoutse Zeehengel Club
3e
1989
L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club

N.V.Z.
Natuurvrienden Zeev.
Willebroek
2e
1988
N.V.Z.
Natuurvrienden Zeev.
Willebroek
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeehengel Club
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.
Club
1e
1987
E.C.B.
Espadon Club van België
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeehengel Club
Z.D.
Zeeduivels Schoten

top